Woensdag 1 juli lanceert Bakker Transport en Warehousing in samenwerking met Bundeling haar eigen app voor intern gebruik. In het huidige tijdperk wil Bakker graag haar medewerkers op een moderne wijze voorzien van informatie en kunnen medewerkers middels de app met elkaar communiceren. Er kunnen berichten via de 1 op 1 chat gestuurd worden naar individuele medewerkers, maar ook naar groepen medewerkers. Denk aan de groep chauffeurs en de groep warehouse medewerkers.

In de app kunnen medewerkers handboeken en procedures raadplegen, zodat deze altijd binnen handbereik zijn. In de toekomst zullen veel meer documenten via de app gedeeld worden zodat iedereen makkelijk toegang heeft tot de meest recente informatie.

Alle nieuwtjes die van belang zijn en normaliter éénmaal per kwartaal in een Nieuwsbrief verschijnen worden vanaf 1 juli via de Bakker app gedeeld. Bijvoorbeeld bedrijfsnieuws, nieuwe medewerkers die in dienst zijn getreden en medewerkers die uit dienst zijn gegaan. Aanschaf van nieuwe voertuigen, veranderingen in de organisatie en overige onderwerpen. Hierdoor kan Bakker vaker en recenter nieuws delen met haar medewerkers.

De app heeft ook de mogelijkheid om verschillende formulieren in te vullen, zoals bijvoorbeeld controlerondes die m.b.t. de voedselveiligheidseisen uitgevoerd dienen te worden, maar ook het melden van afwijkingen, schades, storingen of andere meldingen kunnen vanaf 1 juli via de app worden afgehandeld.

Ook kan Bakker via polls over verschillende onderwerpen de mening peilen onder de medewerkers.

Uiteraard is de privacy in kader van de AVG-wetgeving volledig gewaarborgd.

Met de app verwacht Bakker haar medewerkers makkelijker en beter te kunnen informeren en te voorzien van informatie die van belang is voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Deel dit bericht