sc Heerenveen en Bakker Transport & Warehousing hebben een vernieuwde sponsorovereenkomst ondertekend. Het transportbedrijf uit Heerenveen is al 25 jaar sponsor en blijft in elk geval ook de komende twee seizoenen aan de Friese eredivisionist verbonden. Bovendien maakt Bakker Transport & Warehousing de stap van OSSH-lid naar co-sponsor.

V.l.n.r.: Nic Bakker, Anne Bakker en accountmanager Joris Voest (sc Heerenveen)
V.l.n.r.: Nic Bakker, Anne Bakker en accountmanager Joris Voest (sc Heerenveen)

Bakker Transport & Warehousing is een toonaangevend bedrijf in de regio en al een kwart eeuw nauw betrokken bij sc Heerenveen. Eigenaren Anne en Nic Bakker – vader en zoon – zijn echte clubmensen en blij met de verlenging en upgrade van hun sponsorovereenkomst. “We hebben alle successen en de groei van de club meegemaakt. Het is prachtig dat we juist in deze tijd onze club (extra) kunnen steunen en vanaf nu als co-sponsor verbonden zijn aan sc Heerenveen.”

Vanzelfsprekend is sc Heerenveen ook zeer content met de verlenging en opwaardering van Bakker Transport & Warehousing als partner. “De club waardeert het enorm dat Anne en Nic Bakker met hun bedrijf in deze onzekere tijden de samenwerking verlengen en zelfs upgraden”, zegt accountmanager Joris Voest. “We zijn dankbaar dat zo’n mooi en modern familiebedrijf ons als partner trouw blijft.”

Deel dit bericht