Tijdens de opening van een nieuw Foodgraded Warehouse van Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen werd de vijfstigste Volvo in gebruik genomen. Het betreft een Volvo FM Globetrotter 4×2 trekker die onderdeel uitmaakt van een order van in totaal vijf.

Door visieontwikkeling, innovatie en duurzaamheid heeft Bakker Transport & Warehousing de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Het groeiende bedrijf specialiseerde zich in de foodsector en de distributie in de Benelux. Met het geconditioneerd vervoer van met name vis, vlees, talloze soorten zuidvruchten en levensmiddelen heeft Bakker Transport & Warehousing een goede reputatie opgebouwd. Daarnaast wordt toegevoegde waarde geboden in de vorm van warehousing.

Directeur Anne Bakker is tevreden met de nieuwe vrachtauto’s: ‘We hebben gekozen voor een duidelijke specialisatie, waarbij we voornamelijk werken voor grote retail-organisaties. Daarvoor hebben we een betrouwbaar en bedrijfsveilig wagenpark nodig. Dat is de reden dat we kiezen voor de Volvo FM 370 Globetrotter 4×2 trekker. Een alleskunner die zeer geschikt is voor ons werk. Sommige rijden 22 uur perdag en worden dus zwaar belast. We kijken naar brandstofkosten en exploitatiekosten, houden alles bij. Door in samenwerking met onze dealer M.S. de Vries & Company veel preventief onderhoud uit te voeren hebben we nagenoeg geen stilstand. Product en dealer gaan hand-in-hand, waarbij maximale beschikbaarheid voorop staat.’

Deel dit bericht