Maak kennis met onze medewerkers

Onze mensen maken Bakker Transport & Warehousing! We stellen je graag voor aan de geweldige medewerkers die elke dag hun best doen om Bakker Transport & Warehousing succesvol te maken. Maak kennis met chauffeurs, planners, magazijnmedewerkers en alle andere toppers die samen het kloppend hart van ons bedrijf vormen. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar, en we zijn trots op hun inzet.

Onze vacatures Chauffeur worden?

Ons team

Een nieuwe uitdaging in de logistiek?

Bekijk onze vacatures

Een nieuwe uitdaging in de logistiek?

Bekijk onze vacatures

Ontwikkel je talenten

Wat je functie bij ons ook is, we zorgen altijd dat je de kans krijgt om je talenten verder uit te bouwen. Of je nu meer wilt leren om beter te worden in je huidige functie of juist iets nieuws wilt oppakken om door te groeien, alles kan! We hebben opleidingsbudgetten die aansluiten bij jouw behoeften en die passen bij je functie. Het is zelfs mogelijk om bij ons je groot rijbewijs te halen, terwijl je in de tussentijd aan de slag gaat in een andere functie!

Beleef Bakker Transport & Warehousing

Ben je benieuwd naar de sfeer in ons bedrijf en hoe het is om te werken bij Bakker Transport & Warehousing? Je kunt je aanmelden voor een oriëntatiedag voor verschillende functies. Samen kijken we naar een goed moment. Tijdens deze oriëntatiedag kun je kijken of de functie die jou aanspreekt ook echt bij je past. Neem contact met ons op om jouw oriëntatiedag te plannen.

Questions or more information?